VATTENDRAKE brädsegel som jag målat med akrylfärg på segeldukens båda sidor. Under Vattenfestivalen i augusti 1994 anordnade Konstnärscentrum Öst och Farsta brädseglingsklubb tävlingar på Riddarfjärden. Jag vann andra pris i klassen "snyggast dekorerade segel" med min drake. Konstnärer med atelje i Enkehuset hade målat sju av de tjugo segel som deltog.
 RUTER KUNG mitt bidrag; Kvinnliga konstnärer gör varsin bild till en konstkortlek inför en vandringsutställning med feministisk konst, "KONSTFEMINISM" 2005
 PUDELPROMENAD under Tivolikultur 1995 . Här har jg radat upp mina byggstängsel mot en ljus fond för att kunna ta en bra bild.
 PUDELPROMENAD Så här blev den "väv" jag utförde med tygremsor på byggstängsel
 PUDELPROMENAD en av mina skisser till byggstängsel som skulle få filéträdning 1995
 Ekotemplet i Hagaparken 1993. Detta 1790-tals parktempel hade fått en ny dekor på 1840-talet, som målades över med grått på 1920-talet. Den romantiska dekoren återskapades av mig åt Statens Fastighetsverk när byggnaden skulle renoveras.
   SYMMETRISKA DRÖMMAR akryl på papper 140x300cm 1994   Konstpelaren var placerad utanför Enkehusets ateljehus entré. Konstnärer med ateljé i huset turades om att förse pelaren med handmålade bilder var 6e vecka i många år.  
   NORRTULLSGATAN akryl på papper 140x300cm 1994   Konstpelaren var placerad utanför Enkehusets ateljehus entré. Konstnärer med ateljé i huset turades om att förse pelaren med handmålade bilder var 6e vecka i många år.
 BOKMÄRKESROS akryl på papper 140x300cm 1997   Konstpelaren var placerad utanför Enkehusets ateljehus entré. Konstnärer med ateljé i huset turades om att förse pelaren med handmålade bilder var 6e vecka i många år.
prev / next